Riku Mustajärvi

Olen syntyperäinen mäntyharjulainen, 48-vuotias perheetön mies, joka arvostaa Mäntyharjua, upeaa luontoamme ja kotikuntamme turvallista asuinympäristöä.

Olen tehnyt koko työurani tehdastöitä eli ymmärrän duunarin arkea. Työnantajani on nyt Mölnlycke Oyj, jossa olen vuorotöissä teknisenä koneenkäyttäjänä. Aiemmin olen työskennellyt eri yrityksissä muovi- ja metallialan työtehtävissä.

Elämässä on tärkeää mutkaton ja helppo arki, edullinen asuminen, ystävät sekä viihtyisät paikat viettää aikaa yhdessä, turvallinen asuinympäristö ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet.


Tehdään Mäntyharjusta paras paikka elää ja eläköityä!

Luonto on lähellä ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät läpi vuoden. Asuminen on edullista ja arki on helppoa, saamme elää ilman ruuhkia tai jonoja. Kaupalliset palvelut riittävät arjessa hyvin. Ajanviettopaikkoja on katon alla ja ilman kattoa – oman valinnan mukaan!

Tavoitteeni tulevalle valtuustokaudelle:

1. Uusi avoimuus. Asioista ei voida päättää pienellä porukalla vaan tavallisten kuntalaisten mielipidettä pitää kuunnella!
2. Kuntaveroa ei koroteta enää. Talous pitää saada kuntoon muilla tavoilla kuin asukkaiden lompakkoa kurittamalla!
3. Otetaan käyttöön työmatkatuki. Saadaan omat, pendelöivät kuntalaiset pysymään veronmaksajina ja naapurikuntien asukkaita ehkä muuttamaan tänne. Mäntyharjun kunnalla on varaa, jos Pertunmaan kunnallakin on!

Olen avoin, rehellinen, tavoitettavissa läpi vuorokauden ja suorapuheinen eli uskallan sanoa mielipiteeni kenelle tahansa. Kuuntelen kuntalaisia ja minulla on aikaa perehtyä asioihin, koska perheettömälle miehelle vuorotyö antaa paljon vapaa-aikaa.

Pidetään yhteyttä, mitä sinulla on sydämellä

Olen ehdolla Mäntyharjun kunnanvaltuustoon, koska kyllästyin siihen, ettei tavallisilta kuntalaisilta kysytä mitään. Päätöksistä, jotka pieni porukka päättää, kerrotaan vasta sinetin jälkeen – en tykkää!

Linkin omille some-kanaville

facebook/mustajärvimäntyharjunvaltuustoon

Ig/rikumustajärvi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.